Skal jeg nødvendigvis bruge det medfølgende USB Type-C-kabel, eller kan jeg bruge et tredjepartskabel?

HTC anbefaler, at du bruger det USB-kabel, der fulgte med din telefon, for at du kan opnå optimal ydeevne og kompatibilitet. Selvom tredjepartskabler muligvis vil fungere, kan der være variationer i den leverede i strømstyrke, og dette kan medføre forringet ydeevne eller andre strømrelaterede problemer. Hvis du beslutter dig for at købe et USB-kabel andetsteds, bør du se efter logoet for USB-IF-certifikat. Besøg http://www.usb.org/kcompliance/view for at se, om dit USB-kabel har en USB-IF-certificering.