HTC U12 life‎

< < Menu

Sådan tager du en selfie

1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Selfie-billede-funktionen. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .

Sådan vender du dine selfies

Når du ser dig selv i kamerasøgeren, er selfieen faktisk et spejlbillede. Du kan gøre følgende, hvis det optagne billede vender forkert og ikke er et spejlbillede.
  1. Skift til Selfie-billede-funktionen. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  2. Tryk på > Selfiespejl og vælg Til.