HTC U12 life‎

< < Menu

Genstarte HTC U12 life (soft-nulstilling)

Hvis HTC U12 life kører langsommere end normalt, ikke svarer eller har et program, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.

Reagerer HTC U12 life ikke?

Hvis HTC U12 life ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykker på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Hold TÆND/SLUK-knappen nede, indtil telefonen vibrerer, og slip herefter knappen.
Tip: Det kan være nødvendigt at holde knappen nede i 6 sekunder, før telefonen vibrerer.