HTC U12 life‎

< < Menu

Nødopkald

I nogle regioner er det stadig muligt at foretage nødopkald fra din HTC U12 life, også selv om nano-SIM-kortet er spærret, eller ikke sidder i telefonen.
Vigtigt: Hvis du ikke har et netværkssignal, kan du ikke foretage et nødopkald.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne programmet Telefon.
  2. Indtast nødopkaldsnummeret for dit område og tryk på .
Tip: Hvis du har aktiveret, men glemt, din låseadgangskode eller låsemønstret, kan du stadig foretage nødopkald ved at trykke på Nødopkald på skærmen.