HTC U12 life‎

< < Menu

Hvorfor bliver jeg bedt om at indtaste en adgangskode for at dekryptere min telefon, når jeg genstarter eller tænder for den?

For at hjælpe med at beskytte dine data, krypterer Android din telefonhukommelse, når du har indstillet en skærmlås. Du skal bruge mønsteret for skærmlåsen, en PIN-kode eller en anden adgangskode for at dekryptere telefonhukommelsen, når du tænder eller genstarter telefonen.
Bemærk: Denne funktion kan muligvis ikke bruge på alle telefoner.