HTC U12 life‎

< < Menu

Hvorfor vil min telefon ikke låse, selv når jeg har oprettet en adgangskode til skærmlåsen?

Hvis du har oprette en pinkode til din skærmlås, en adgangskode eller et fingeraftryk — hvis din telefon har denne funktion — men telefonen ikke vil låse, har du indstillet Smartlåsfunktion til altid at låse telefonen op automatisk, når en betroet enhed er tilsluttet, såsom et Bluetooth headset.
  • Slå Bluetooth fra, eller fjern Bluetooth enheden fra listen over betroede enheder i Smartlåsfunktionen.
  • Eller slå Smartlåsfunktionen fra.
Du kan læse mere i afsnittet Hvad er Smart Lås, og hvordan bruger jeg det?.