HTC U11‎

< < Menu

Sådan aktiverer du baggrundsbegrænsning i programmer

I nogle programmer kan du aktivere baggrundsbegrænsning for at forhindrer dem i at bruge strøm, mens de kører i baggrunden.
Bemærk: Når baggrundsbegrænsning er slået til, fungerer de begrænsese programmer muligvis ikke som sædvanligt, og eventuelle meddelelser kan være forsinkede.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Programmer.
  2. Tryk på det program, du vil konfigurere, og tryk så på Avanceret > Batteri.
  3. Under Administrer batteriforbrug trykker du på Baggrundsbegrænsning.
  4. Tryk på Begræns.
Gentag ovennævnte trin for at aktivere baggrundsbegrænsning i andre programmer.