HTC U11‎

< < Menu

Sådan kopierer du filer mellem HTC U11 og din computer

Du kan kopiere din musik, dine billeder og andre filer til HTC U11.
Vigtigt:
  • Gem og luk dine filer, før du kopierer dem fra din computer til HTC U11 eller omvendt.
  • Hvis du bruger lagerkortet som intern hukommelse, vil computeren kun vise lagerkortets indhold.
  1. Slut din HTC U11 til computeren med det medfølgende USB Type-C-kabel.
  2. Lås skærmen på HTC U11 op, hvis den er låst.
  3. Tryk på Ja på pop-op-meddelelsen, hvor du bliver spurgt, om du vil brugen USB-enheden til filoverførsler.

Hvis du ikke ser denne meddelelse, skal du glide meddelelsespanelet åbent, trykke på meddelelsen Brug USB til og derefter trykke på Filoverførsler.

4. Når der vises et pop-op-vindue på computeren, kan du vælge at vise filer.
  5. Kopiér filerne fra computeren til HTC U11 eller omvendt.
  6. Når du har kopieret filerne, skal du koble HTC U11 fra computeren.