HTC U11‎

< < Menu

Oprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt

Du kan lytte til musik med et Bluetooth-A2DP stereoheadset, og lave håndfri telefonopkald med et kompatibelt Bluetooth-headset.
Vigtigt: Inden du tilslutter headsettet, skal du indstille det, så HTC U11 kan finde det. Der henvises til vejledningen til dit hovedsæt for detaljer.
  1. Slå Bluetooth til, og se de tilgængelige enheder på listen.

Se Tænde/slukke for Bluetooth.

2. Hvis du ikke kan se dit headset på listen, skal du trykke på Scan efter enheder, for at opdatere listen.
  3. Tryk på navnet på dit headset i afsnittet Tilgængelige enheder. HTC U11 pardanner med headsettet, og dets forbindelsesstatus vises i afsnittet Pardannede enheder.
  4. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, prøv med 0000 eller 1234, eller se dokumentationen, der fulgte med hovedsættet for at finde adgangskoden.

Genoprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt

Det er normalt nemt at genoprette forbindelse til din headset, ved at slå Bluetooth til på din HTC U11, hvorefter du skal tænde for headsettet.

Du skal dog måske oprette forbindelsen manuelt, hvis dit hovedsæt har været brugt med en anden Bluetooth-enhed.

1. Slå Bluetooth til, hvorefter du kan se de tilsluttede enheder på listen.

Se Tænde/slukke for Bluetooth.

2. Tryk på hovedsættets navn i afsnittet Parrede enheder.
  3. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, prøv med 0000 eller 1234, eller se dokumentationen, der fulgte med hovedsættet for at finde adgangskoden.

Hvis du stadig ikke kan genoprette forbindelse til hovedsættet, kan du følge vejledningen under Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed og derefter følge vejledningen under Oprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt.