HTC U11‎

< < Menu

Sådan justerer du indstillingerne for lydstyrke og lyd

Tryk på LYDSTYRKE OP og LYDSTYRKE NED for at justere lydstyrken for det, du afspiller lige nu. Hvis du ikke afspiller noget, justeres medielydstyrken. Hvis du trykker på knapperne vises desuden lydstyrkekontrollen.
Sådan slår du forskellige typer lyd til og fra og justerer deres lydstyrke:
  • Trykke Ring icon til skift ringetone og meddelelse mellem vibrere, tavse og normale.
  • Tryk på Media volume icon for at slå medielydstyrken til eller fra.
  • Tryk på Settings icon for at justere forskellige typer lydstyrker og deres lydindstillinger.
Tip: Uanset om ringetonen er slået til eller fra, vil telefonen vibrere ved indgående opkald, hvis du slår indstillingen Vibrer også ved opkald til.

Indstille standard lydstyrke

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Skyd lydstyrkebjælkerne for hver type af lydkilde.