HTC U11‎

< < Menu

Hvad er den bedste måde at afslutte eller lukke programmer på?

Nogle brugere downloader tredjepartsprogrammer til opgavestyring for at administrere deres programmer. Gøres dette ikke ordentligt, kan disse programmer til opgavestyring dog skade mere end de gavner. Hvis du har et sådan program til opgavestyring installeret, anbefales du at afinstallere det, medmindre du er helt klar over, hvordan programmet kører og styrer systemopgaver i baggrunden. En simpel og mere effektiv måde af stoppe aktive programmer på er ved at lukke dem fra skærmen Seneste programmer.
  1. Tryk på knappen SENESTE APPS.
  2. Bladr igennem kortene for at finde programmet, og glid det derefter til venstre eller højre.
Du kan lukke alle aktive programmer på én gang ved at trykke på Ryd alle.