HTC U11‎

< < Menu

Kan jeg justere lydstyrken for ringetone og meddelelseslyd uafhængigt af hinanden?

Lydstyrken for ringetone og meddelelseslyd kan ikke justeres uafhængigt af hinanden, da Android operativsystemet bruger den samme lydstyrke til begge dele. Hvis du har skruet op for lydstyrken til ringetone, og meddelelseslyden er for høj, kan du slå meddelelseslyden fra.
Sådan slår du meddelelseslyden fra:
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Afhængig af telefonens Android version kan du gøre følgende:
    • Tryk på Lyd > Avanceret > Standard meddelelseslyd.
    • Tryk på Lyd & meddelelse > Meddelelseslyd.
  3. Tryk på Lydløs og derefter på Anvend.