HTC U11‎

< < Menu

Hvorfor fungerer Edge Sense klemmebevægelser ikke, når skærmen er slukket?

Det er muligt, at nærhedssensoren er blokeret — fx af en skærmbeskyttelse eller et cover. Sørg for at nærhedssensoren ikke er blokeret.

Når skærmen er slukket, og nærhedssensoren er blokeret, tillader telefonen ikke, at du bruger Edge Sense. Dette er for at beskytte dig mod utilsigtet at udløse klemmebevægelser, når du tager telefonen ud af din taske eller du holder den tæt til øret under et opkald.