HTC U11‎

< < Menu

Hvordan sparer Slumre-tilstand på batteriet?

Fra og med Android 6 Marshmallow hjælper Slumre-tilstand med at forlænge batterilevetiden ved at sætte telefonen i dyb dvaletilstand, når du ikke har brugt den i længere tid. Når telefonen ikke oplader, skærmen er slået fra eller telefonen ikke er bevæget fysisk i et stykke tid som fx natten over, går den automatisk i Doze-tilstand.

Hvis telefonen kører på Android 7 Nougat, går den i Slumre-tilstand, uden at du behøver at holde den i ro, så længe den ikke er under opladning, og skærmen er slukket.

Mens den er i Doze-tilstand:
  • Der søges ikke efter Wi‍-Fi, selvom Wi‍-Fi-forbindelse er slået til.
  • Programmerne har ikke netværksadgang.
  • Baggrundsaktiviteter som fx synkronisering eller overførsel sættes på pause og i kø, indtil telefonen forlader Doze-tilstand.

Hvis telefonen dog har være i Slumre-tilstand i meget lang tid, vil den periodisk foretage forsinkede aktiviteter i et kort tidsrum, og derefter vende tilbage til Slumre-tilstand.

• Du vil fortsat modtage telefonopkald og SMS'er. Du vil også fortsat modtage MMS'er i programmet HTC Meddelelser.
Bemærk:
  • Meddelelser får ikke telefonen til at forlade Doze-tilstand. Du vil modtage meddelelser, når en af ovenstående hændelser sker, og trække telefonen ud af Doze-tilstand.
  • Hvis du bruger et andet program til MMS'er, vil du muligvis ikke modtage MMS'er, når telefonen er i Doze-tilstand. Du kan bruge indstillingen Batterioptimering til at slå batterioptimering for programmet fra. Læs mere i brugervejledningen eller i sådan gør du om denne indstilling.