HTC U11+‎

< < Menu

Sådan optager du video vha. Akustisk fokus.

Mens du optager video, kan du zoome ind for at fokusere på motivet og optage dets lyd højt og tydeligt vha. Akustisk fokus.
Vigtigt:
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Som standard er Akustisk fokus allerede aktiveret. Hvis du vil slå den til, trykker du på for at åbne sidemenuen, hvorefter du trykker på Akustisk fokus.
  4. Gør klar til at tage billedet og tryk så på for at starte optagelsen.
  5. Mens du optager, kan du skubbe to fingre fra hinanden for at zoome ind på motivet. Det grønne mikrofonniveau angiver, hvor forstærket motivets lyd bliver, når du zoomer.

Når du optager, skal du passe på ikke at dække for mikrofonerne, når du holder telefonen.

6. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på .
    Tip: Videoer optaget i 3D Audio er markeret med i Google Billeder. Brug øretelefoner, når du afspiller videoen, for at få fornøjelse af den fantastiske lyd.