HTC U11+‎

< < Menu

Tips til optagelse af bedre billeder

Her er nogle tips til, hvad du kan gøre med Kamera-programmet for at tage bedre billeder.

Før optagelse

• Sørg for at kameraet og flashlinserne er rene og uden fingeraftryk. Tør dem evt. rene med en blød, ren mikrofiberklud.
  • Hold telefonen, så fingrene ikke blokerer kamera og flashlinser.

Til klare, skarpe billeder

• Tryk på skærmen for at fokusere på et motiv. Justér eksponeringen for at lysne motivet eller gøre det mørkere og dybere. Få flere detaljer under Sådan tilpasser du hurtigt eksponeringen af dine billeder.
  • Hvis motivet bevæger sig, trykker og holder du i kamerasøgeren på motivet for at låse fokus.
  • Hvis der er dele af billedet, der ligger i skygge, og andre dele, der er belyst, kan du bruge HDR-funktionen til at optage flere billeder med forskellig eksponeringer og kombinere dem til ét billede. Hold HTC U11‍+ stille eller stil den på en plan overflade, når du bruger HDR. Se Bruge HDR Boost for yderligere oplysninger.
  • Når du tager et panoramabillede, skal du overveje hele motivet og fokusere på en genstand, der har en neutral belysning, for derved at hjælpe med at holde eksponeringsbalancen i det sammensatte billede.
  • Pas på ikke at bevæge kameraet, når du tager et billede, især i svagt lys. Hold telefonen i ro, så kameraet ikke bevæger sig, når du tager RAW-billeder i Pro-tilstand.
  • Du kan styre billedstøj ved at justere ISO, lukkertid og eksponeringsindstillinger for kameraet. Brug Pro-tilstand til at justere disse parametre, og gem op til tre forskellige indstillinger til manuel fotografering. Se Manuel justering af kameraindstillingerne .

Det optager også i RAW-format, som er velegnet til efterbehandling af billedet. Se Sådan tager du et RAW-billede.

Andre tips

• I Kamera-indstillinger trykker du på Gitter for at hjælpe med at indramme motivet bedre eller med at forbedre billedkompositionen.
  • Efter optagelse kan du forbedre billedet i programmet Google Billeder.
Relaterede instruktioner