HTC U11+‎

< < Menu

Hvordan fungerer Qualcomm Lynopladning 3.0?

Med Qualcomm Lynopladning 3.0 kan din telefons batteri modtage en 50% opladning på 30 minutter eller mindre — det kan variere alt efter opladningsudstyr og strømkilde. Når du kommer over 50% opladning, går opladningen en smule langsommere for at undgå at overstresse batteriet.

Telefonen bliver varm og kan miste strøm, hvis den oplader, mens den er i brug. For at undgå dette, starter hurtigopladning, når skærmen slukkes. Det er også normalt, at opladehastigheden vil gå ned for at undgå risikoen for beskadigelse af telefonen, når den bliver varm eller hvis den befinder sig i varme omgivelser.