HTC U11+‎

< < Menu

Hvorfor kan jeg ikke tilpasse elementerne i panelet Hurtigindstillinger?

Hvis din telefon kører Android 6.0 Marshmallow fra starten, kan du ikke tilpasse panelet Hurtigindstillinger, da telefonen bruger standard Android's Hurtigindstillinger, som ikke tillader dette. Du skal så opdatere telefonne til Android 7.0 Nougat eller nyere - hvis en sådan opdatering er tilgængelig - for at kunne tilpasse panelet Hurtigindstillinger.

Hvis telefonen dog kører Android 5.0 Lollipop, og du opdaterer den til Android 6.0 Marshmallow, kan du stadig tilpasse panelet Hurtigindstillinger, da HTC-telefonen vil bevare HTCs Hurtigindstillinger, som tillader tilpasning.

Sådan undersøger du Android versionen på telefonen:
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på System > Om telefone > Softwareoplysninger.
    • Tryk på Om > Softwareoplysninger.