HTC U11 life‎

< < Menu

Sådan klemmer du for at udføre handlinger i dine programmer

Med Edge Sense kan du udføre visse handlinger i dine programmer ved blot at klemme om telefonen.

Der er standardprogrammer, som allerede er prædefineret med klemmebevægelser til at udføre visse handlinger:

Bemærk:
  • For at se alle standardprogrammerne med prædefinerede handlinger, skal telefonen være tilsluttet internettet, og programmerne skal på forhånd være installeret på telefonen. Desuden skal du trykke på Tilføj flere valgmuligheder i programmet og derefter på Accepter, første gang du bruger valgmulighederne i programmet.
  • De fleste af standardprogrammerne er ikke valgt. Du skal vælge dem for at aktivere deres klemmebevægelser.