HTC U11 life‎

< < Menu

Konfiguration af app-links

Hvis mere end en app kan åbnes, når du trykker på et link — som fx en delt postering på et socialt netværk eller et medielink — vil du muligvis blive bedt om at vælge, hvilket app du vil bruge.
Hvis du bliver spurgt, når du har trykket på et link, skal du vælge en app og herefter trykke på Altid for at indstille det valgte app som standardapp, der fremover skal bruges.

Du kan også gå til Indstillinger for at se, hvordan applinks er konfigureret for forskellige apps, og du kan ændre dem.

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Apps og underretninger.
  3. Tryk på Avanceret > Standardapps > Åbn links i apps.
  4. Tryk på den app, du vil konfigurere, og tryk så på Åbn understøttede links.
  5. Vælg Åbn i denne app, hvis du altid vil åbne appen uden at blive spurgt, når du trykker på et link.

Du kan også vælge, at du altid vil spørges om app, eller om du aldrig vil bruge appen til at åbne links med.