HTC U11 life‎

< < Menu

Foretage et opkald

Brug Telefon-appen til at foretage opkald med.
  1. Startskærmen skal du trykke på telefonikonet for at åbne programmet Telefon.
  2. Gør et af følgende:
    • Du ringer til et nummer ved at trykke på . Indtast telefonnummeret eller de første par bogstaver i navnet på kontaktpersonen for at se matchende kontakter.
    • Du ringer til en gemt kontaktperson ved at trykke på
    • Du ringer til en kontaktperson fra opkaldsoversigten ved at trykke på
    • Du ringer til en kontaktperson, du har angivet som favorit, ved at trykke på
  3. Tryk på den kontaktperson, du vil ringe til, eller tryk på .
    Tip: Hvis dit telefonnummer har et lokalnummer, skal du trykke på efter du har oprettet forbindelse til hovedlinjen og derefter dreje lokalnummeret.
  4. Når du er færdig med opkaldet, trykker du på .