HTC U11 life‎

< < Menu

Installering af appopdateringer fra Google Play Butik

De fleste apps opdateres med forbedringer og fejlrettelser via Google Play Butik. Du kan manuelt opdatere dine apps eller indstille telefonen til automatisk at hente og installere appopdateringerne, når de bliver tilgængelige.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker på Play Butik.
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Mine apps og spil.
  4. På fanen Opdateringer vises en liste med de apps, der har tilgængelige opdateringer.
  5. Tryk på Opdater ud for den app, du vil opdatere.
    Tip: Tryk på Opdater Alle, hvis du vil opdatere alle apps.
Tip: I Google Play Butik, skal du trykke på > Indstillinger > Opdater automatisk apps, for at vælge hvordan Google Play Butik skal opdatere dine apps.