HTC U11 life‎

< < Menu

Gruppere kontaker efter etiket

Organiser dine kontakter ved at gruppere dem under en etiket.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker på Kontakter.
  2. Tryk på > Opret etiket.
  3. Indtast et navn på etiketten og tryk på OK.
  4. Tryk på Tilføj kontaktpersoner.
  5. Hold nede på den første kontakt, du vil tilføje, og tryk så på den næste kontakt, som du vil tilføje.
  6. Når du er færdig med at markere dem, trykker du på Tilføj øverst på skærmen.

Sende en meddelelse eller e-mail til kontakter med en given etiket

Vigtigt: Du bliver debiteret for hver sendt tekstmeddelelse. Hvis du f.eks. sender en meddelelse til en gruppe på fem Kontakter, bliver du debiteret for fem meddelelser.
  1. På skærmen Kontakter trykker du på .
  2. Tryk på navnet på den etiket, du vil sende en e-mail eller besked til.
  3. Tryk på og derefter på Send e-mail eller Send besked.

Redigere en etiket

1. På skærmen Kontakter trykker du på
  2. Under Etiketter trykker du på den etiket, du vil redigere.
  3. Du kan:
    • Tilpas etikettens navn ved at trykke på > Omdøb etiket.
    • Tilføj flere kontakter til gruppen ved at trykke på .
    • Fjern kontakter fra gruppen ved at trykke på > Fjern kontaktpersoner.