HTC U11 life‎

< < Menu

Kontrollere batteriforbruget

Se hvordan systemet og apps bruger batteriet og hvor meget strøm, de bruger.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri.
  3. Tryk på > Vis brug af enheden siden fuld opladning eller Vis appforbrug, og tryk derefter på et element for at se, hvordan det bruger batteriet.
  4. Hvis du ser afsnittet Administrér batteriforbrug, mens du ser på strømforbrugsoplysningerne, kan du trykke på valgmuligheden nedenunder for at justere indstillinger, som vil påvirke batteriforbruget.
Du kan også se batteriforbruget for hver app ved at gå til Indstillinger og trykke på Apps og underretninger > Appinfo. Tryk på den app, du vil undersøge, og tryk så på Batteri.