HTC U11 life‎

< < Menu

Batterioptimering til apps

Når du har slået forbindelser som fx Wi‍-Fi til, mens telefonen er i dvaletilstand, kan nogle apps stadig bruge batteri. Fra og med Android 6.0 er batterioptimering som standard aktiveret for alle apps, hvilket hjælper med til at forlænge batteriets standbytid, når du ikke bruger telefonen.

Telefonen skal være uden aktivitet i et længere tidsrum, før batterioptimering har effekt.

Sådan slår du batterioptimering fra i apps

Hvis der er apps, som du ikke vil aktivere batterioptimering for, kan du slå funktionen fra for disse apps.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri.
  3. Tryk på > Batterioptimering.
  4. Tryk på Ikke optimeret > Alle apps for at se en samlet liste over apps.
  5. Du kan slå batterioptimering fra for en app ved at trykke på appnavnet og dernæst på Optimer ikke > Udført.

Gentag dette for at slå optimering fra for andre apps.

Du kan filtrere listen og se, hvilke apps du har deaktiveret batterioptimering for, ved at trykke på Alle apps > Ikke optimeret.