HTC U11 life‎

< < Menu

Tilføje en e-mail-konto

Konfigurer yderligere e-mailkonti som fx endnu en Microsoft Exchange ActiveSync-konto eller en konto fra en webbaseret e-mailtjeneste eller e-mailudbyder, og få adgang til disse konti på Gmail.
Vigtigt: Hvis du tilføjer en Microsoft Exchange ActiveSync eller en POP3/IMAP e-mailkonto, skal du spørge din netværksadministrator eller e-mailtjenesteudbyder om yderligere e-mailindstillinger, som kan være nødvendige.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker på Gmail.
  2. Tryk på og derefter på Indstillinger > Tilføj konto.
  3. Vælg en e-mailkontotype og følg instruktionerne på skærmen.