HTC U Ultra‎

< < Menu

Beskæring af en video

1. På startskærmen skal du trykke på , og find herefter og tryk på Billeder.
  2. Tryk på en video-miniature for at se den på hele skærmen.
    Bemærk: Videoer optaget med lyd i høj opløsning kan ikke trimmes. Se Optager video i 3D Audio eller med lyd i høj opløsning.
  3. Tryk på Rediger billede-knap og træk beskæringsskyderne til den del, hvor du ønsker, at videoen skal begynde og slutte.
  4. Tryk på Afspil video-knap for at forhåndsvise den beskårne video.
  5. Tryk på Gem.
Den beskårne video gemmes som en kopi. Den oprindelige video forbliver uredigeret.