HTC U Ultra‎

< < Menu

Tage et billede

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Foto-tilstanden, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Peg kameraet på det, du vil tage et billede af. Kameraet fokuserer automatisk, mens du bevæger det. Du kan også trykke på skærmen, for at fokusere på et andet sted på billedet.
  4. For manuelt at justere eksponering, trykker du på skærmen og trækker derefter fingeren op og ned.

Eller du kan slå Touch-autoeksponering til, så du straks kan gøre et motiv lysere eller mørkere med et enkelt tryk. Se Sådan tilpasser du hurtigt eksponeringen af dine billeder.

5. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .
Tip: I indstillingerne til Fototilstand trykker du på Kameraindstillinger og slår Automatisk smile capture til, så kameraet tager et billede automatisk, når motivet smiler.