HTC U Ultra‎

< < Menu

Sende en e-mail-meddelelse

1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. Tryk på Skriv.
  4. Angiv en eller flere modtagere.
    Tip: Vil du tilføje flere modtagere i en carbon copy (Cc) eller blind carbon copy (Bcc) til e-mailen? Tryk på Knap til flere indstillinger > Vis Cc/Bcc.
  5. Indtast emnet, og opret derefter din meddelelse.
  6. Gør et af følgende:
    • Tilføj en vedhæftning. Tryk på Vedhæft, og vælg derefter det, du ønsker at vedhæfte.
    • Angiv prioriteten for en vigtig e-mail. Tryk på Knap til flere indstillinger > Angiv prioritet.
  7. Tryk på Send.
    Tip: For at gemme meddelelsen som en kladde og sende den senere, skal du trykke på Knap til flere indstillinger > Gem. Eller tryk på .

Genoptage en kladde til e-mail-meddelelse

1. I indbakken for en e-mail-konto trykker du på Knap til flere indstillinger > Mappe > Kladder.
  2. Tryk på meddelelsen.
  3. Når du er færdig med at redigere meddelelsen, skal du trykke på Send.