HTC U Ultra‎

< < Menu

Hvad er den sekundære skærm?

Den sekundære skærm lader dig hurtigt og bekvemt se væsentlige oplysninger og få adgang til hurtigt at skifte som fx Wi‍-Fi og Bluetooth samt favoritprogrammer og kontakter, selv uden brug af hovedskærmen. Den sekundære skærm kan bruges, selv når hovedskærmen er slået fra.

På den sekundære skærm kan du:

• Tjekke klokken, vejret og batteriets tilstand ved blot at tage telefonen op eller dobbelttrykke på den sekundære skærm, hvis telefonen er i dvale.
  • Slå telefonfunktioner som fx Bluetooth,Wi‍-Fi og lommelygten til eller fra.
  • Se meddelelser.
  • Se en kommende kalenderbegivenhed.
  • Tjekke dagens vejrudsigt.
  • Tilføje favoritprogrammer, så du har hurtig adgang til dem.
  • Tilføje kontakter, så du kan ringe eller sende en meddelelse til dem hurtigere.
  • Styre musikafspilning.
  • Skrive en note for at minde dig selv om noget.