HTC U Ultra‎

< < Menu

Genstarte HTC U Ultra (soft-nulstilling)

Hvis HTC U Ultra kører langsommere end normalt, ikke svarer eller har et program, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.

HTC U Ultra reagerer ikke?

Hvis HTC U Ultra ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykker på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Hold TÆND/SLUK og LYDSTYRKE NED nede, indtil telefonen vibrerer, og slip herefter knapperne.
Tip: Det kan være nødvendigt at holde knapperne nede i 12-15 sekunder, før telefonen vibrerer.