HTC U Ultra‎

< < Menu

Oprette dit eget tema

Du kan oprette og tilpasse dit eget tema og dele det med andre.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på Startskærmen.
  2. Tryk på Tema.
  3. Tryk på Opret et emne > Skift baggrund for at indstille baggrunden for dit tema.
  4. Vælg et billede fra din telefon eller tag et billede med Kamera.
  5. Flyt eller forstør beskæringsboksen til det område i billedet, du vil medtage.
  6. Beskær og gem billedet.
  7. Tryk på Næste.
  8. Glid op eller ned for at vælge en stil til dit tema.
  9. Tryk på Rediger for at tilpasse stilelementer som fx farve og ikoner.

Eller tryk på Næste, hvis du ikke vil tilpasse dit tema.

10. Når du har tilpasset dit tema, trykker du på Forhåndsvisning for at se, hvordan det vil se ud.
  11. Tryk på Afslut, giv derefter dit tema et navn og tryk på OK for at gemme dit tema.

For at anvende temaet, når du har gemt det, skal du sørge for at vælge indstillingen Anvend dette tema nu.