HTC U Play‎

Instruktions-guides

< < Menu

Sådan bruges Android Sikkerhedskopi-tjenesten

Fra og med Android 6.0 kan du bruge Android Sikkerhedskopi-tjenesten til at sikkerhedskopiere din HTC-telefon til Google Drev.

Denne tjeneste kan sikkerhedskopiere og gendanne følgende:

Sikkerhedskopiér Hvilket indhold og indstillinger sikkerhedskopieres
Programdata
  • I HTC-programmer inkluderer programdata kontakter, der er lagret på HTC U Play, opkaldsoversigt, byliste til Ur og Vejr samt e-mail-konti.
  • Data fra tredjepartsprogrammer kan også gemmes i sikkerhedskopien, afhængig af indstillingerne fra programmets udvikler.
Indstillinger Disse inkluderer ringetoner, gitterstørrelse og sorteringsrækkefølge på skærmen Programmer, Wi‍-Fi netværk og adgangskoder og nogle enhedsindstillinger.

Når automatisk sikkerhedskopiering er aktiveret, vil tjenesten Android Sikkerhedskopiering periodisk sikkerhedskopiere telefonen til en privat mappe i Google Drev. Automatisk sikkerhedskopiering foretages hver 24 timer, når telefonen ikke er i brug, oplader og er tilsluttet et Wi‍-Fi-netværk.

Sikkerhedskopidata tæller ikke med i dit tilgængelige Google Drev-lager. Store filer eller filer, som programudviklere har valgt at udelukke fra tjenesten, sikkerhedskopieres ikke.

Bemærk: Muligheden for at gendanne din baggrund fra din gamle telefon kan afhænge af kompatibilitet af skærmenes opløsninger på din gamle telefon og på HTC U Play.

Sikkerhedskopiering af HTC U Play

Sikkerhedskopier automatisk HTC U Play til Google Drev, så du kan gendanne indhold som fx programdata og indstillinger, hvis du får brug for det.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling.
  2. Tryk på Sikkerhedskopier mine data
  3. Tryk på Til/Fra-omskifteren for at slå funktionen til, og tryk så på .
  4. Sørg for at Automatisk gendannelse er slået til.

    Dette tillader, at et programs data og indstillinger gemmes via tjenesten Android Sikkerhedskopiering, så den kan gendannes, når du geninstallerer programmet på HTC U Play.

Tip: Du kan vælge en anden sikkerhedskopieringskonto end din primære Google-konto ved at trykke på Sikkerhedskopierings-konto og så vælge en anden Google-konto. Du kan også trykke på Tilføj konto for at tilføje en ny Google-konto til din sikkerhedskopi.
var oplysningen behjælpelig

Kan du ikke finde det, du leder efter?