HTC One M9‎

< < Menu

Styring af programtilladelser

Første gang du åbner et program, bliver du bedt om at give programmet adgang til data eller funktioner som fx kontakter eller mikrofonen. Dette giver dig bedre kontrol over, hvilke programmer der har adgang til hvad.
  • Hvis du mistænker et bestemt program for at være skadelig eller hvis den anmoder om unødvendige tilladelser, skal du vælge Afvis for at beskytte din telefon.
  • Hvis du vælger Afvis i et program, du har tillid til, vil du muligvis ikke kunne bruge alle programmets funktioner. Sker dette, kan du gå til Indstillinger og ændre programmets tilladelser.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Apps.
  3. Tryk på det program, du vil konfigurere, og tryk så på Tilladelser.
  4. Vælg de tilladelser, du vil give.