HTC One M9‎

< < Menu

Google-programmer

Du kan regne med at pakken med Google-programmer på HTC One M9 kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, surfe internettet, blive underholdt mm.

Gmail

Med Gmail kan du sende og modtage e-mail fra din Google-konto eller fra andre e-mail-konti - alt sammen i ét enkelt program.

Google Chrome

Brug Google Chrome til at surfe internettet med, søge på nettet og bogmærke dine foretrukne websteder.

Google Drev

Du kan lagre dine billeder, dokumenter og andre filer på Google Drev for at have adgang til dem på HTC One M9, din computer og dine andre mobile enheder. Ud over dit almindelige lager, du får fra Google Drev, kan du muligvis være berettiget til at få yderligere gratis online lager. Log på din Google-konto på HTC One M9 - og ikke fra din computer eller andre ikke-HTC-telefoner - for at acceptere dette tilbud.

Google Maps

Med Google Maps kan du spore din aktuelle placering, se trafiksituationer i realtid og modtage detaljerede kørselsvejledninger til din destination.

Det indeholder også et søgeværktøj, hvor du kan finde interessante steder eller en adresse på et kort eller se placeringer på gadeniveau.

Google Play Musik

Med Google Play Musik kan du skabe dit eget musikbibliotek, afspille dine foretrukne numre samt købe de nyeste album eller sange fra tusindvis af kunstnere fra hele verden.

YouTube

Del dine videoer eller tjek de nyeste hotte videoer ved hjælp af programmet YouTube.