HTC One M9‎

< < Menu

Gendanne din sikkerhedskopi til HTC One M9 med HTC Backup

Hvis du har sikkerhedskopieret din HTC-telefon til dit cloud-lager med HTC Backup, kan du gendanne den gemte sikkerhedskopi til HTC One M9.
Vigtigt:
  • Afhængig af mængden af indhold kan gendannelse af din sikkerhedskopi via dataforbindelsen koste dig dataforbrug og tage lang tid. Det anbefales at bruge en Wi‍-Fi-forbindelse.
  • Hvis du vil gendanne betalte programmer, skal du hente og installere dem fra Google Play.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på HTC Backup. Tryk herefter på Gendan fra sikkerhedskopiering.
    Tip: Du kan også gå til Indstillinger og trykke på Sikkerhedskopier & nulstil > Gendan fra HTC Backup.
  2. Log på med samme konto som du brugte, da du sikkerhedskopierede din telefon. Din Oversigt over sikkerhedskopier vises.
  3. Vælg en sikkerhedskopi, og tryk på Næste.
  4. Log på dit cloud-lager, hvis du bliver bedt om det.
  5. Følg skærmvejledningen for at gendanne din sikkerhedskopi og færdiggøre konfigurationen af din telefon.
  6. Glid for at åbne meddelelsespanelet for at se, om der er en meddelelse om, at du skal afslutte konfiguration af din telefon.

Gratis programmer fra Google Play gendannes i baggrunden, og du kan følge status ved en meddelelse i statuslinjen.

Genvejene til Apps og startskærmen omorganiseres efter din sikkerhedskopi, når alle dine programmer er installeret. Du kan fortsætte med at bruge telefonen, men programmerne gendannes.

Bemærk: Gendannelse af en sikkerhedskopi vil overskrive de eksisterende data og indstillinger på din HTC One M9.