HTC One M9‎

< < Menu

Sætte en pind på den aktuelle skærm

For yderligere sikkerhed kan du, når du viser din telefon til nogen, bruge fastgørelse af skærmen til at låse skærmen til det aktuelle program.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Under Avanceret skal du trykke på Fastgørelse af skærm, og derefter trykke på knappen Til/Fra for at aktivere funktionen.
  3. Vælg om du vil vise skærmlåsen, når du frigør skærmen. Hvis du vil have en skærmlås for frigørelse, skal du gøre et af følgende:
    • Hvis du endnu ikke har angivet en skærmlås, trykker du på Lås for enhed ved frigørelse for at indstille skærmlåsen.
    • Hvis du har angivet skærmlåsen, trykker du på Bed om mønster til at låse op inden frigørelse, hvis omskifteren Til/Fra ikke er slået til.
  4. Åbn det program, du vil bruge, og tryk på .
  5. På miniaturen for det senest åbnede program trykker du på .
  6. For at ophæve fastgørelse af en skærm, skal du trykke og holde på og samtidigt.