HTC One M9‎

< < Menu

Tænde og slukke for placeringstjenester

Hvis du vil finde din placering på din HTC One M9, skal du slå placeringskilderne til.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Placering.
  2. Brug knappen Til/Fra til at slå placeringstjenesterne til og fra.
  3. Under Placeringskilder, skal du vælge den placeringsfunktion, du vil bruge. Hvis du f.eks. vil have en bedre registrering af din placering, skal du vælge Stor nøjagtighed. Hvis du vil spare på strømmen, skal du vælge Spar på batteriet.

Hvis du slår en placeringskilde fra (f.eks. GPS), vil ingen af programmerne på din HTC One M9 indsamle dine placeringsdata via den pågældende placeringskilde. Tredjepartsprogrammer kan dog stadig indsamle, og HTC One M9 kan fortsat levere, placeringsdata fra andre kilder, herunder fra Wi‍-Fi og signal-triangulering.