HTC One M9‎

< < Menu

Sådan bruges Scribble

Vil du oprette en side til din digitale scrapbog? Med Scribble-programmet kan du være kreativ og kombinere billeder, tekst og illustrationer i et notat.

Her kan du vælge mellem forskellige skabeloner, og du kan endda oprette lister eller følge dit budget. Lav et lykønskningskort og link det til din vens fødselsdag i Kalender, hvor du kan sende det med blot et par tryk.

Skrive en note

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Scribble.
  2. Vælg en skabelon, når du bliver bedt om det. Eller tryk på .
  3. Indtast en titel til dit notat i feltet, hvor der står Titeltekst her.
  4. Brug redigeringsværktøjerne til at indtaste tekst, optage lyd mm.
  5. Tegne figurer og Indsæt billeder, som f.eks. billeder og illustrationer. Læs om hvordan i Indsættelse af billeder og illustrationer i et notat..
  6. Tryk på for andre muligheder som f.eks. at ændre skabelon, sammenkæde noten med en begivenhed mm.
  7. Brug og til at fortryde eller gendan dine seneste handlinger.
  8. Tryk på , for ta gemme notatet.

Indsættelse af billeder og illustrationer i et notat.

1. Når du skriver en et notat, kan du:
    • Tryk på for at tage et billede, eller tryk på > Indsæt billede, for at vælge et billede i Galleri.
    • Tryk på , for at tegne eller på , for at skrive tekst. Du kan ændre pennens form.
    • Tryk på , for at indsætte en sticker.
  2. Hold fingeren på et billede for at flytte det, ændre det størrelse eller slette det. Du kan også bruge to fingre til at rotere en billede.

Oprettelse af et notat i en billedblog

Synes du billeder fortæller din historie bedst? Saml billeder i et notat, og gør det mere underholdende ved at medtage billedkollager, klistermærker og meget mere.
Vigtigt: Hvis du indsætter en kollage, skal du først samle billederne i samme begivenhed eller album i Galleri.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Scribble.
  2. Tryk på og vælg skabelonen billedblog.
  3. Tryk på , for at tage et billede eller for at vælge billeder i Galleri, og saml dem i en kollage.
  4. Hvis du indsætter en kollage, skal du holde fingeren på den, hvorefter du skal vælge et layout. Du kan også:
    • Hold fingeren på den, og træk den rundt om et billede i en ramme for at placere emnet midt i rammen.
    • Hold fingeren på den, og træk et billede over et andet for at omarrangere dem.
    • Spred to fingre for at zoome ind i et billede, og saml dem for at zoome ud.
    • Tryk på et andet layout for at skifte.
  5. Tryk i området over datoen og brug redigeringsværktøjerne til at indsætte tekst og illustrationer.
  6. Hvis du vil tilføje endnu en side, skal du trykke på . Hvis du har nået det maksimale antal sider, vises en skærmmeddelelse.
  7. Tryk på , for ta gemme notatet.

Gruppere noter i en notesbog

• Hvis du vil gruppere dine notater til en ny notesbog, skal du trykke på > Gruppér.
  • Hvis du vil gruppere noter til en eksisterende notesbog, trykker du på > Flyt til.
  • Hvis du vil oprette en ny notesbog, skal du glide frem til fanen Notesbøger og trykke på .

Udgive og dele en note

Upload dine tegninger på nettet, og få dit egen Scribble blogsted.
  1. Med en note åben trykker du på .
  2. Tryk på Del artikel.
  3. Vælg den konto, du vil bruge til at udgive notatet.
  4. Indtast en beskrivelse eller et tag til din note.
  5. Husk at vælge Del dit opslag.
  6. Under Del til trykker du der, hvor du også vil dele det link, der oprettes. Du vil blive bedt om at fuldføre handlingen i de programmer, du vælger.
  7. Tryk på Udført.
Hvis du vil se de noter, du har delt, glider du til fanen Del på hovedskærmen Scribble.
Relaterede instruktioner