HTC One M9‎

< < Menu

Personalisering af HTC Dot View

Hvis du har købt HTC Dot View-coveret til HTC One M9, kan du bruge dets program til at personalisere, det der ses igennem coveret.
Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på HTC Dot View.
Bemærk: Programmet HTC Dot View findes i Google Play. Sørg for at installere den nyeste opdatering af programmet.

Baggrund

Vælg en forhåndsindstillet baggrund eller skab din egen prikkede baggrund fra et billede.
  1. I appen HTC Dot View, skal du trykke på > Temaer.
  2. Vælg et forhåndsindstillet mønster som baggrund.

Hvis du vil oprette dit eget baggrundsbillede, skal du trykke på og vælge, om du vil bruge et eksisterende billede fra Galleri eller tage et nyt billede. Du kan også tilføje en baggrund fra programmet Temaer.

3. Hvis du har valgt eller taget et billede, kan du beskære det og trykke på Udført.
  4. Tryk på Anvend.
Du kan få de bedste resultater, når du opretter din egen baggrund, ved at bruge et simpelt billede med klar farveadskillelse mellem motiv og baggrund. Brug f.eks. et billede der viser et motiv med høj kontrast på en simpel baggrund.

Typer af meddelelser, der vises

Advarsler om alarmer, timere, kalenderbegivenheder og optager vises automatisk igennem etuiet HTC Dot View. Du kan vælge om meddelelserne om appsene skal vises eller skjules - gælder for appsene Mail, Meddelelser, Telefon og mange flere.
  1. Tryk på > Indstillinger > Meddelelsesindstillinger i programmet HTC Dot View.
  2. Vælg, hvilke app-meddelelser, du ønsker skal vises og skjules.