HTC One M9‎

< < Menu

Hvad er Smart synkronisering?

Smart synkronisering udvider automatisk synkroniseringstiden, sålænge programmet Mail er inaktivt. Indstil din e-mail-konto til Smart synkronisering, når du ikke behøver at tjekke nye e-mail-meddelelser så tit. Smart synkronisering hjælper med at spare strøm.

Hvis du ønsker at modtage e-mails, når de ankommer, skal du vælge en anden plan for Peak tid sync og Off-peak sync i indstillingerne for Synk., send og modtag for e-mailkontoen.