HTC One M9‎

< < Menu

Arbejde med Exchange ActiveSync-e-mail

Få glæde af de stærke e-mailfunktioner fra Microsoft Exchange ActiveSync direkte på din HTC One M9. Marker vigtige e-mail-meddelelser, indstil dit fraværssvar eller send invitationer til dit næste møde, mens du er undervejs.

Markere en e-mail

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail.
  2. Skift til din Exchange ActiveSync-konto.
  3. Mens du kigger i indbakken, kan du trykke på flagikonet, der vises ved siden af en e-mail eller en samtale.
    Tip: For at markere en e-mail-meddelelse inde i en samtale, skal du trykke på for at udvide samtalen, og derefter trykke på flagikonet for e-mail-meddelelsen.

Indstille status for Ikke til stede

1. Skift til din Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tryk på > Ikke til stede.
  3. Tryk på din aktuelle kontorstatus, og vælg derefter Ikke til stede.
  4. Indstil datoer og tidspunkter.
  5. Indtast den automatisk svarmeddelelse.
  6. Hvis du vil bruge en anden automatisk svarmeddelelse for modtagere udenfor din virksomhed, skal du trykke på muligheden Send svar til eksterne afsendere, og indtast derefter den automatiske svarmeddelelse i feltet.
  7. Tryk på Gem.

Sende en mødeindkaldelse

1. Skift til din Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tryk på > Ny mødeindkaldelse.
  3. Indtast mødedetaljerne.
  4. Tryk på Gem. Eller tryk på Send, hvis du har inviteret personer til mødet.