HTC One M9‎

< < Menu

Accept eller afvisning af en mødeindkaldelse

Skift til visningen Inviterede for at se mødeindkaldelser, som du endnu ikke har accepteret eller afvist.
Vigtigt: Du skal konfigurere en Exchange ActiveSync-konto for at modtage mødeindkaldelser i Kalender.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kalender.
  2. Tryk på > Inviterede, og tryk så på en mødeindkaldelse.
  3. Accepter, afvis eller accepter foreløbigt invitationen, eller foreslå et nyt tidspunkt.
    Tip: Tryk på for at vælge mellem flere valgmuligheder som f.eks. at flytte invitationen til en mappe.
Hvis du vil annullere en accepteret mødeindkaldelse eller foreslå et nyt tidspunkt, kan du se oplysninger om begivenheden i Kalender og så trykke på Svar.
Relaterede instruktioner