HTC One M9‎

< < Menu

Sikkerhedskopiering af dine data lokalt

Hvis du vil sikkerhedskopiere dit indhold som f.eks. kontakter og tekstmeddelelser separat på HTC One M9, er her nogle tips til, hvordan du kan eksportere eller importere din data.

Sikkerhedskopiere dine kontakter

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kontakter.
  2. På fanen Kontakter trykker du på > Administrer kontaktpersoner.
  3. Tryk på Importer/Eksporter kontakter > Eksporter til telefonhukommelsen eller Eksport til SD-kort.
  4. Vælg en konto eller kontaktpersontypen, der skal eksporteres.
  5. Beskyt dine data ved at trykke på Ja og indstille en adgangskode for denne sikkerhedskopi. Husk denne adgangskode. Du skal indtaste den igen, når du importerer kontakter.

Hvis du ikke har behov for en adgangkode, trykker du på Nej.

6. Tryk på OK.

Gendanne kontakter

1. På fanen Kontakter trykker du på > Administrer kontaktpersoner.
  2. Tryk på Importer/Eksporter kontakter > Importer fra telefonhukommelsen eller Importer fra SD-kort.
  3. Hvis du har konfigureret mere end én konto, skal du trykke på typen for de importerede kontakter.
  4. Hvis du har flere tilgængelige sikkerhedskopier, skal du vælge den sikkerhedskopi, du vil importere, og trykke på OK.
  5. Indtast den adgangkode, du har indstillet for denne sikkerhedskopi, og tryk så på OK.

Sikkerhedskopiere dine tekstmeddelelser

Gem vigtige tekstmeddelelser ved at sikkerhedskopiere dem, så du kan gendanne dem i programmet HTC Meddelelser, hvis du får brug for det. Programmet Meddelelser sikkerhedskopierer data til enten telefonhukommelsen eller dit hukommelseskort, hvis du har sat sådan et i.
Vigtigt: Tekstmeddelelser i den sikre bakke og blokerede meddelelser sikkerhedskopieres ikke. Hvis du vil medtage sådanne meddelelser i din sikkerhedskopi, skal du først flytte dem til bakken med generelle meddelelser.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på > Sikkerhedskopier/Gendan SMS > Sikkerhedskopiering > Sikkerhedskopier SMS.
  3. Beskyt dine data ved at indstille en adgangskode for sikkerhedskopien. Husk denne adgangskode. Du skal indtaste den igen, når du gendanner meddelelser.

Hvis du ikke har behov for en adgangskode, vælger du Denne sikkerhedskopi bør ikke beskyttes med adgangkode.

4. Indtast navnet på sikkerhedskopien, og tryk på OK.

Sikkerhedskopiere tekstmeddelelser via e-mail

Vigtigt:
  • Du skal konfigurere din e-mail-konto i HTC Mail-programmet.
  • Tekstmeddelelser i den sikre bakke og blokerede meddelelser sikkerhedskopieres ikke. Hvis du vil medtage sådanne meddelelser i din sikkerhedskopi, skal du først flytte dem til bakken med generelle meddelelser.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på > Sikkerhedskopier/Gendan SMS.
  3. Tryk på Sikkerhedskopier > Sikkerhedskopier SMS via e-mail.
  4. Beskyt dine data ved at indstille en adgangskode for sikkerhedskopien. Husk denne adgangskode. Du skal indtaste den igen, når du gendanner meddelelser.

Hvis du ikke har behov for en adgangskode, vælger du Denne sikkerhedskopi bør ikke beskyttes med adgangkode.

5. Indtast din e-mail-adresse.
  6. Opret e-mail-meddelelsen og send den.

Gendanne tekstmeddelelser

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på > Sikkerhedskopie/Gendan SMS > Gendan.
  3. Vælg hvordan du ønsker at gendanne meddelelserne, og tryk på Næste.
  4. Tryk på sikkerhedskopien for at importere.
  5. Indtast den adgangskode, du har indstillet for denne sikkerhedskopi. Hvis du ikke har indstillet en adgangskode, vælger du Denne sikkerhedskopi bør ikke beskyttes med adgangkode.
  6. Tryk på OK.
Hvis du vil gendanne tekstmeddelelser, der er sikkerhedskopieret via e-mail, skal du åbne e-mailen med sikkerhedskopien som vedhæftning med programmet Mail. Tryk på vedhæftningen for først at hente den, og tryk så på den igen for at åbne sikkerhedskopieringsfilen for import. Indtast den adgangskode, du har indstillet for denne sikkerhedskopi, eller vælg Denne sikkerhedskopi bør ikke beskyttes med adgangkode.