HTC One M9‎

< < Menu

Tilføjelse af dine sociale netværk, e-mail-konti mm.

Du kan synkronisere kontakter, kalendere og andre oplysninger fra dine sociale netværk, samt e-mail-konti og online-tjenester på din HTC One M9. Afhængig af kontotypen, kan du synkronisere opdateringer mellem din HTC One M9 og nettet, ved at logge på dine onlinekonti.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
  4. Følg skærmvejledningerne for at indtaste dine kontooplysningerne.
Tip:
  • I Indstillinger > Konti og synkronisering, trykker du på Automatisk synkronisering Til/Fra for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til og fra.
  • Det er muligt at tilføje flere Google-konti.