HTC One M9‎

< < Menu

Kontrollere batteriforbruget

Se hvordan systemet og programmerne bruger batteriet og hvor meget strøm, de bruger.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Tænd/Sluk.
  3. Tryk på Batteriforbrug og dernæst på et element for at se, hvordan det bruger batteriet.
  4. Hvis du ser afsnittet Juster strømforbrug, mens du ser på strømforbrugsoplysningerne, kan du trykke på knappen nedenunder for at justere indstillingerne for batteriforbruget.
Du kan også se batteriforbruget for hvert program ved at gå til Indstillinger og her trykke på Apps. Tryk på det program, du vil undersøge, og tryk så på Batteri.
Bemærk: Hvis valgmuligheden Batteri på skærmen Programoplysninger er nedtonet, betyder det, at programmet ikke bruger noget strøm for øjeblikket.