HTC One M9‎

< < Menu

Vise sangtekster

Elsker du en sang så meget, at du vil synge med på den? HTC One M9 giver din musik et ekstra kick med sangtekster og fede musikvisualiseringer.
Vigtigt: Hvis du vil spare på dataforbrug, kan du oprette forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk, når du henter sangtekster. I Musikindstillinger vælger du Kun Wi-Fi.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Musik.
  2. Find den sang, du vil afspille, og tryk på den.
  3. Glid til fanen Visualisering for at vise sangteksterne. Sangtekster vises på skærmen, hvis indholdet er hentet.
    Tip: Vil du have en anden visualisering til din musik? Tryk på > Scene og vælg en scene. Hvis du vil have at scenen skifter for hver sang, kan du vælge Tilfældig.
  4. Tryk på scenen for at vise sangteksterne i fuld skærm.
  5. Hvis du vil hoppe til en anden del af sangen, trykker du på skærmen for at få statuslinjen vist. Tryk og træk fingrene hen over statuslinjen, eller tryk og hold eller nede.
Bemærk: Ikke alle sprog understøttes.