HTC One M9‎

< < Menu

Lytte til musik

Lyt til dine favoritsange på HTC One M9 ved brug af Musik-programmet.

Vigtigt: Når du åbner Musik-programmet første gang, bliver du spurgt, om det vil hente relateret indhold automatisk som f.eks. albumomslag eller kunstnerbilleder til HTC One M9.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Musik.
  2. Glid til de forskellige faner for at gennemse efter kategori.
  3. Tryk på en sang for at afspille.
  4. Tryk på skærmikonerne for at kontrollere musikafspilningen, gentage sange og andet.

Tryk og træk fingeren over statuslinje for at spring til en anden del af sangen.

Tænd/sluk for blandingsfunktionen. (Blanding er deaktiveret, når knappen er grå).

Gennemgå gentagelsestilstandene: gentag alle sange, gentag aktuel sang og gentag ikke.

Afspil musikken på et DLNA-kompatibelt TV- eller lydsystem.

Minimer skærmen Afspilles nu for at fortsætte med at gennemse din musiksamling.

Tip: Når du lytter til musik, og skærmens visning slukker, skal du trykke på TÆND/SLUK for at tænde skærmen igen og kontrollere musikafspilningen direkte på låseskærmen.