HTC One M9‎

< < Menu

Skifte tilstande i HTC BoomSound

Tænd for HTC BoomSound med Dolby Audio i Indstillinger og oplev et helt nyt niveau af mobiltelefonlyd fra højttalerne på HTC One M9.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på HTC BoomSound med Dolby Audio for at skifte imellem Biograftilstand og Musiktilstand.
Bemærk: HTC BoomSound med Dolby Audio er ikke tilgængelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lydudgang.