HTC One M9‎

< < Menu

Blokere uønskede meddelelser

Ryd op på skærmen Meddelelser ved at flytte uønskede spammeddelelser fra kontakter til den blokerede boks. Hvis du har blokeret en kontakt, vil denne kontakts tekst- eller billedmeddelelser også være i den blokerede boks.
  • Åbn programmet Meddelelser og hold en kontakt (eller et telefonnummer) nede, og tryk derefter på Blokér kontakt.
  • Hvis du vil blokere flere kontakter, trykker du på > Blokér kontakter, vælger kontakterne og trykker på Bloker.
Når kontaktpersonen sender meddelelser, vil du ikke se dem på skærmen Meddelelser eller modtage meddelelser og opkald.
For at læse meddelelserne i den blokerede boks, skal du på skærmen Meddelelser trykke på > Bloker.
Tip:
  • For at fjerne meddelelser eller kontakter fra den blokerede boks, skal du trykke og holde på kontaktpersonen (eller telefonnummeret) og trykke på Lås op.
  • For helt at afvise fremtidige meddelelser fra blokerede kontakter, skal du trykke på > Indstillinger > Generelt og rydde markeringen i Gem blokmeddelelse.
Relaterede instruktioner